Laajasalon Isännöinti Oy

Laajasalon Isännöinti Oy on perustettu 30.6.1989. Toimimme pitkään Kiinteistö- ja huoltotoimi Kht Oy:n tytäryhtiönä, kunnes Laajasalon Isännöinti Oy:n vetovastuu siirrettiin kokonaisuudessaan toteutettujen yritysjärjestelyn myötä vuonna 2014 yrityksen toimivalle johdolle. Yritysjärjestelyiden tarkoituksena on jatkaa 25 vuoden kokemuksella laadukasta isännöintiä ja varmistaa palveluiden sujuva jatkuvuus asiakkaidemme kanssa, joista usean kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli 20 vuotta.

Palvelut ja asiakkaat

Tarjoamiimme isännöintipalveluihin luotetaan laajasti ja asiakassuhteemme ovat vankalla pohjalla. Tiedämme asiakkaidemme tarpeet ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tarkastelemme asioita asiakkaan näkökulmasta. Palveluasenteemme lähtee siitä, että hoidamme asiakkaidemme asioita ja toimintamme kulmakivenä on asiakkaiden tarpeista lähtevä ajatusmaailma.

Toimialueemme on pääsääntöisesti Itä-Helsinki. Asiakkainamme on eri kokoisia kerros- ja rivitalokohteita ja asunto-osakeyhtiöitä, sekä suurimpana asiakkaanamme on kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö, Helsingin Asumisoikeus Oy.

Isännöintiyritys on ISA-auktorisoitu ja olemme sitoutuneet laadukkaaseen toimintaan ja noudattamaan hyvää isännöintitapaa.

Me osaamme!

Laajasalon Isännöinti Oy keskittyy laadukkaiden isännöintipalveluiden tuottamiseen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat luotettavuus ja palveluhenkisyys.

Toimistossamme työskentelevää henkilöstöä kuvaavat parhaiten peräänantamattomuus, itsenäiset työskentelytavat, asiakaspalveluhenkisyys ja ammattitaito, jotka ovat osaamisen ja onnistumisemme kulmakiviä. Osa työntekijöistämme suorittaa parasta aikaa isännöintialaan liittyvää lisäkoulutusta ja henkilöstöllä on halukkuutta itsensä kehittämiseen.

Olemme panostaneet 14 työntekijämme ajanmukaiseen koulutukseen ja työvälineisiin. Käytössämme on Visma Software Oyj:n L7 järjestelmä, sekä Tampuuri- ohjelmisto. Toimimme yhteistyössä kiinteistömeklari Finib Oy:n kanssa.