Tietoa meistä

Laajasalon Isännöinti Oy

Laajasalon Isännöinti Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukkaita isännöinti, taloushallinto- ja viestintäpalveluita, jossa asiakaslähtöisyys ja palveluasenne ohjaavat toimintaa. Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun ja avoimeen yhteistyöhön.

Laajasalon Isännöinti Oy on perustettu 30.6.1989 ja yrityksemme täyttää tänä vuonna jo 30 vuotta!
Toimimme pitkään Kiinteistö- ja huoltotoimi Kht Oy:n tytäryhtiönä, kunnes Laajasalon Isännöinti Oy:n vetovastuu siirrettiin kokonaisuudessaan toteutettujen yritysjärjestelyiden myötä vuonna 2014 yrityksen toimivalle johdolle.

Palvelut ja asiakkaat

Tarjoamiimme isännöintipalveluihin luotetaan laajasti ja asiakassuhteemme ovat vankalla pohjalla. Asiakas- ja asukastyytyväisyyttä mitataan vuosittain suoritettavien kyselyiden avulla ja käymme läpi palautteet ja kehitämme aktiivisesti toimintaamme niiden avulla.

Toimialueemme on pääsääntöisesti Itä-Helsinki. Asiakkainamme on eri kokoisia kerros- ja rivitalokohteita ja asunto-osakeyhtiöitä, sekä suurimpana asiakkaanamme on kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö, Helsingin Asumisoikeus Oy.

Isänn
öintiyritys on ISA-auktorisoitu ja olemme sitoutuneet laadukkaaseen toimintaan ja noudattamaan hyvää isännöintitapaa.

Me osaamme!

Laajasalon Isännöinti Oy keskittyy laadukkaiden isännöintipalveluiden tuottamiseen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat luotettavuus ja palveluhenkisyys.

Toimistossamme työskentelevää henkilöstöä kuvaavat parhaiten peräänantamattomuus, itsenäiset työskentelytavat, asiakaspalveluhenkisyys ja ammattitaito, jotka ovat osaamisen ja onnistumisemme kulmakiviä. Osa työntekijöistämme suorittaa parasta aikaa isännöintialaan liittyvää lisäkoulutusta ja henkilöstöllä on halukkuutta itsensä kehittämiseen.

Olemme panostaneet 18 työntekijämme ajanmukaiseen koulutukseen ja työvälineisiin. Käytössämme on Visma Software Oyj:n L7 järjestelmä, sekä Tampuuri- ohjelmisto. Toimimme yhteistyössä kiinteistömeklari Finib Oy:n kanssa.

Isännöinti on tiimityötä, jossa jokaisen panos ratkaisee. Aikataulut ohjaavat työtämme, edistämme kokousten päätöksiä, valmistelemme asioita, vastaamme asukkaiden yhteydenottoihin, sekä hoidamme yllättävät tilanteet ja päivittäiset rutiinit. Palvelun laatu toteutuu, kun aikataulut pitävät ja pystymme vastaamaan asiakkaan odotuksiin ja tuottamaan isännöintipalveluita asiakkaan tarpeisiin. Me teemme sen sydämellä, ihmistä ajatellen.