Kehen otan yhteyttä?

Vastikkeet, maksut ja vuokrat

Vastikkeisiin, vuokriin ja maksusuorituksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä suoraan isännöintitoimiston kirjanpitäjään.

Talonkirjaote

Talonkirjaotteen huoneistossa asuvista henkilöistä laatii huoltoyhtiö. Ota yhteyttä taloyhtiösi kiinteistöhuoltoon tai talonmieheen.

Isännöitsijätodistus

Isännöintitoimisto laatii isännöitsijätodistuksen. Tilauksen voi tehdä ainoastaan osakas tai hänen valtuuttamansa henkilö/kiinteistövälittäjä. Ota yhteyttä isännöintitoimiston kiinteistösihteeriin.

Saunavuorot

Saunavuorot varataan huoltoyhtiöltä. Ota yhteyttä taloyhtiösi kiinteistöhuoltoon tai talonmieheen.

Autopaikat

Autopaikat varataan kiinteistösihteeriltä. Ota yhteyttä isännöintitoimiston kiinteistösihteeriin.

Lisäavaintilaukset

Lisäavaimet tilataan kiinteistösihteerin kautta ja tilauksen voi tehdä ainoastaan osakas tai hänen valtuuttamansa henkilö. Avaimet tilataan valitsemaanne Abloy-valtuutettuun lukkoliikkeeseen.

Vikailmoitukset

Pienet vikojen korjaukset, kuten hanojen, wc-laitteiden ym. osalta ota yhteyttä suoraan taloyhtiösi kiinteistöhuoltoon tai talonmieheen.

Jätekuljetus

Taloyhtiö vastaa ainoastaan normaaleiden talousjätteiden poiskuljetuksesta. Muutto- ja remonttijätteet on jokaisen itse hoidettava pois kiinteistöltä. HSY Jätehuolto puh. (09) 1561 2110 / www.hsy.fi

Ohjeet muuttajille

Muuttoilmoitus taloyhtiötä varten voidaan tehdä isännöintitoimistoon puhelimitse tai sähköpostilla tai kiinteistöhuoltoliikkeen kotisivujen kautta ja sähköpostilla. Virallinen, lakisääteinen muuttoilmoitus on tehtävä viikon kuluttua muuttopäivästä. Muuttoilmoituksen voi tehdä puhelimitse muuttopalvelupuhelimeen 0203 456 456 tai täyttämällä postissa kirjallisen muuttoilmoituslomakkeen tai sähköisesti osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi.